BENVINGUTS A LA PÀGINA del PROJECTE EDUCARTE del CEIP MESTRE TARRAZONA

(Port de Sagunt - València)


El centre CEIP Maestro Tarrazona situat al Port de Sagunt té una gran tradició d'incorporació d'activitats artístiques en la programació d'aula, com ara aquest Lipdub per a celebrar el dia de la Pau que hem penjat en el youtube. També veureu una pluja d'idees del nostre projecte EDUCARTE en forma de Wordle que consisteix a crear una composició gràfica amb els termes que defineixen el projecte.

A continuació teniu el vídeo de "Somni d'ombres" que ha estat el nostre projecte creatiu amb el programa EDUCARTE i per a que ens segui per tot arreu amb els mòbils intel·ligents que llegeixen documents multimèdia en el curs de formació que hem fet amb el CEFIRE de Sagunt ens hem creat el nostre codi QR.

Tal vegada us semblen moltes coses per a una primera visita al nostre wiki però us recomanem que cada vegada us dediqueu a un tema específic i que de tant en tant aneu tornant a saber com van els nostres projectes perquè com sabeu açò de l'art a l'escola és un treball a llarg termini.

Lipdub del CEIP Mestre Tarrazona per a crear equip:


Mostra-espectacle final al Teatre de la Casa de Cultura del Port de Sagunt (maig 2011)PREMIO CREARTE DEL MINISTERIO DE CULTURA:

Projecte EDUCARTE en quatre paraules (cliqueu):

Estamos de enhorabuena porque nos han concedido el "Premio “CreArte” para el fomento de la creatividad en la enseñanza infantil, primaria, especial y secundaria en los centros financiados con fondos públicos.

El objetivo principal de los Premios CreARTE es fomentar el papel de la creatividad como elemento transversal de la educación infantil, primaria, especial y secundaria.

Se han premiado aquellos métodos de enseñanza, proyectos, trabajos o actividades elaborados por los centros más innovadores, participativos y que contribuyan a:
- Promover la actividad creadora de los alumnos en, y a través de, medios expresivos como son la música, la literatura, el teatro, la fotografía, las plásticas o las audiovisuales.
- Promover la puesta en valor y el estímulo de las capacidades creativas y de innovación de los alumnos aplicada al proceso de aprendizaje.

logo_crearte.jpg
Wordle: Educarte Tarrazona 1CREARTE_logo.jpg